Pagina's

zondag 19 maart 2017

Tevreden tijdAfgelopen tijd twee artikelen voor de Inloper geschreven over tijd. Zal ze te zijner tijd hier plaatsen. Als je het over tijd hebt mag tevreden tijd natuurlijk niet ontbreken.
Tevreden zijn en dan de tijd dat je tevreden bent en de tijd die je nodig hebt om tevreden tijd te bereiken. In mijn verleden niet zo bezig geweest met tevreden tijd. Streven naar een goed gevoel en doorgaan en nooit tevreden mogen zijn. En wat is tevreden zijn?
Geluk en gelukkig willen zijn en het gelukzalige gevoel willen bereiken en steeds maar weer opnieuw. Tevreden tijd en kopen en kopen en pas tevreden kunnen zijn als al je behoeften zijn vervuld.
Verkiezingen en afgelopen week verkiezingen en gelijk willen krijgen en willen dat jouw mening de eerste plaats haalt. Zelf ook gekozen en gekozen voor een kleine partij. Wetende dat velen het niet met me eens zijn en wat is eens zijn en een mening hebben?
Tevreden mensen en dit is nooit het streven van de overheid en van het economische en kapitalistische systeem. Gebaseerd op altijd meer en meer en nooit genoeg. Ook al genoeg over geschreven. En nu even niet 😊
Tevreden zijn en dat ben ik gemiddeld wel. Maatschappelijk gezien tel ik niet mee en heb ik ook niet veel bereikt. Een paar weken geleden stond ik in de krant en dat heb ik dan wel weer bereikt 😊
Rebel en ik ben ook een echte rebel. Normaal gesproken laat ik het oordelen aan een ander over want die kunnen dat veel beter maar een rebel wil ik mezelf wel noemen. Doe niet mee aan de dingen die ik minder leuk vindt. Geen auto en geen bezit en nog veel meer niet en toch heb ik genoeg en genoeg om naar terug te kijken en ook genoeg om tevreden over te zijn.
24 uren in een dag en 365 dagen in een jaar en de slaaptijd gaat er dan nog even af en hoeveel tevreden tijd heb ik dan nog over. 75 procent van de tijd dat ik wakker ben ik wel tevreden denk ik dan  en ook slapen kun je zien als tevreden tijd.
Mopperen en soms heb ik ook genoeg te mopperen en heb ik het over gekte en al wat ik niet normaal vindt. En het zorgt ervoor dat ik doorga en niet tevreden ben. Ook doe ik de grote baas er een plezier mee 😊 En de grote baas is pas tevreden als je ontevreden bent…Tevreden en toch ben ik als ik eerlijk ben wel tevreden met mijn leven en wat minder met en dat telt nu  even niet.
Tevreden tijd en de zon en de regen en het wandelen en het rustig aan doen. Ben blij dat ik nooit haast hoef te hebben en blij dat autorijden niet verplicht is en blij dat ik geld niet zo belangrijk vindt. Blij met mijn lief. Blij met niets meer hoeven dus  genoeg redenen om blij te zijn en de twee kanten van het leven en ook genoeg redenen om minder blij te zijn.
Rebel zijn en er van uitgaan dat tevredenheid niet mag en dan ben ik een rebel en kies ik voor tevreden tijd en tevreden zijn en soms is dat natuurlijk geen keuze en overkomt het je.. En soms ben ik ook gewoon ontevreden… Dat is dan ook gewoon mens zijn en ook dat is leuk en hoort erbij 😊

Geen opmerkingen:

Een reactie posten